Camera Crew Services
 
 
 

Regionale Televisiestations
ROB tv
4E is vanaf de start gepriviligeerde en vertrouwde partner op het vlak van concept, uitvoering en onderhoud van de technische infrastructuur
Regionale Media Maatschappij
RMM is het facilitaire bedrijf achter WTV en Focus. Na de fusie begeleidde 4E de technische integratie van de twee stations in Roeselare. Ook het productiehuis PICstory dat deel uitmaakt van RMM rekende op 4E voor de installatie van een Avid MediaFactory.
AVS
4E verzorgde bij de opstart de volledige infrastructuur. Sinds meer dan vijftien jaar is 4E kind aan huis bij AVS. In 2001 nam AVS in Gent een riant studiocomplex in gebruik. 4E stond in voor engineering, uitvoering en follow-up.
TV Limburg
TVLimburg heeft een lange traditie met 4E. Al van in het prille begin verzorgde 4E de technische inrichting. TVLimburg werkt in belangrijke mate met het concept video-journalist. Met dit idee voor ogen, investeerde TVL dan ook in een volledige video IT infrastructuur. TVL beschikt vandaag over een digitale nieuwsstudio met annex digitale regie. Het productiehuis HAVANA maakt ook deel uit van de Concentra groep. Ook met HAVANA heeft 4E een langdurige relatie.
TV Oost
Ook bij TV OOST, vroeger Kanaal 3, heeft 4E een hele geschiedenis. Van bij aanvang realiseerde 4E het volledige studiocomplex in Dendermonde. Na de overname door Concentra Groep werd opnieuw gestart met het revolutionaire concept van Video-journalist. Een volledige video-IT infrastructuur met video-servers werd uitgebouwd. Een concept dat op een internationale interesse kon rekenen.
RTV

Sedert juli 2003 bezit RTV een modern studiocomplex. 4E heeft gedurende meer dan tien jaar meegewerkt aan de uitbouw en modernisering van RTV.
RTV beschikt over een volledig digitale studio-infrastructuur, montagecellen en uitzendapparatuur.

ATV

4E stond in voor de volledige vernieuwing van dit Antwerpse station in 1999.
ATV is nu volledig digitaal en werkt met Betacam.SX en een Profile uitzendsysteem.

Post Productie Huizen
Artechoc
Studio-A
Eyeworks
Ded's It
Fremantle
Kadenza
Endemol
Studio 'Jack the Cutter'
Sultan Sushi
Studio 100
Woestijnvis
...
Installatie / Cablage foto's

 

 
 
 
 
 

 

© Copyright 2016 4E invite BVBA. All rights reserved - Algemene verkoopsvoorwaarden